Face Intense l 55 min.

  • Face Intense

De gezichtsbehandeling Face Intense is een klassieke behandeling van 55 minuten, een ware traktatie voor de huid.

Uw huid wordt uitgebreid gereinigd en gescrubd. Ook worden uw wenkbrauwen netjes geëpileerd en verwijderen we eventuele onzuiverheden of gerstekorrels. Vervolgens kunt u genieten van een uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en decolleté en brengen we een crème masker aan. Deze voorziet de huid van de benodigde voeding, hydratatie, zuivering en versteviging. Tijdens het inwerken van dit masker worden uw handen of voeten gescrubd en ook voorzien van een heerlijk verzorgende crème. Tot slot wordt een passende oog- en dagverzorging aangebracht.

Uiteraard stemmen onze schoonheidsspecialisten de behandeling af op uw huidtype/conditie. Hierbij heeft u de keuze uit onderstaande verzorgingslijnen:

  • Source Marine: voor de vochtarme huid
  • Nutri-Soothing Marine: voor de droge huid en gevoelige huid
  • Puréte Marine: voor de gecombineerde huid
  • Lifting Marine: voor de oudere of verslapte huid

 

Duo behandeling

Samen genieten van deze behandeling? Dat is mogelijk met onze Face DUO Experience van 90 minuten.

Vanaf 1 juli weer open!

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten. Zoals het nu lijkt mogen wij 1 juli 2020 onze deuren weer openen. Het is op dit moment nog niet mogelijk om te reserveren. Dit zal rond 16 juni weer mogelijk zijn.

Wij hopen u snel weer welkom te heten voor een ontspannende dag bij de Waterlelie. Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00