Face Intense l 55 min.

  • Face Intense

De gezichtsbehandeling Face Intense is een klassieke behandeling van 55 minuten, een ware traktatie voor de huid.

Uw huid wordt uitgebreid gereinigd en gescrubd. Ook worden uw wenkbrauwen netjes geëpileerd en verwijderen we eventuele onzuiverheden of gerstekorrels. Vervolgens kunt u genieten van een uitgebreide massage van gezicht, hals, nek en decolleté en brengen we een crème masker aan. Deze voorziet de huid van de benodigde voeding, hydratatie, zuivering en versteviging. Tijdens het inwerken van dit masker worden uw handen of voeten gescrubd en ook voorzien van een heerlijk verzorgende crème. Tot slot wordt een passende oog- en dagverzorging aangebracht.

Uiteraard stemmen onze schoonheidsspecialisten de behandeling af op uw huidtype/conditie. Hierbij heeft u de keuze uit onderstaande verzorgingslijnen:

  • Source Marine: voor de vochtarme huid
  • Nutri-Soothing Marine: voor de droge huid en gevoelige huid
  • Puréte Marine: voor de gecombineerde huid
  • Lifting Marine: voor de oudere of verslapte huid

 

Duo behandeling

Samen genieten van deze behandeling? Dat is mogelijk met onze Face DUO Experience van 90 minuten.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00