Face for Men

  • Face for Men

Verzorging van de mannenhuid is ook belangrijk. Echter, vraagt deze een andere verzorging dan de vrouwenhuid. Daarom hebben wij speciaal voor de man onze gezichtsbehandelingen Face for Men Marine en Ocean ontwikkeld. Tijdens deze behandelingen van 25 en 55 minuten gebruiken we uitsluitend producten die speciaal voor de mannenhuid en uw huidtype geselecteerd zijn.

 

Over de Face for Men Marine – 25 minuten

Uw gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gelaat. Hierna wordt de huid gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens brengen een verzorgend masker aan dat uw huid voedt. Tijdens een korte ontspannende massage laten we het masker inwerken. We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van een oog- en dagverzorging.

Deze behandeling is ook te boeken als Face DUO Experience van 40 minuten.

 

Over de Face for Men Ocean

Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling worden naast het reinigen en scrubben van uw huid eventuele onzuiverheden of gerstekorrels verwijderd en worden uw wenkbrauwen bijgewerkt. Daaropvolgend kunt u genieten van een uitgebreide massage van uw gezicht, hals en nek. Er zal nog een voedend masker worden aangebracht. Terwijl deze intrekt, worden uw handen of voeten gescrubd en van een heerlijke crème voorzien. Als laatste brengen we een oog- en dagverzorging aan. Na afloop voelt uw huid zacht en gevoed aan.

Deze behandeling is ook te boeken als Face DUO Experience van 90 minuten.

Welkom!

Wij zijn weer open: coronaproof en met de vertrouwde sfeer en kwaliteit die u van ons bent gewend!

U bent op alle dagen van harte welkom uitsluitend na reservering van uw entree & behandeling.

Wij kijken ernaar uit om u weer te zien mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00