Face for Men

  • Face for Men

Verzorging van de mannenhuid is ook belangrijk. Echter, vraagt deze een andere verzorging dan de vrouwenhuid. Daarom hebben wij speciaal voor de man onze gezichtsbehandelingen Face for Men Marine en Ocean ontwikkeld. Tijdens deze behandelingen van 25 en 55 minuten gebruiken we uitsluitend producten die speciaal voor de mannenhuid en uw huidtype geselecteerd zijn.

 

Over de Face for Men Marine – 25 minuten

Uw gezichtsbehandeling begint met het reinigen van uw gelaat. Hierna wordt de huid gescrubd om de dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens brengen een verzorgend masker aan dat uw huid voedt. Tijdens een korte ontspannende massage laten we het masker inwerken. We sluiten de behandeling af met het aanbrengen van een oog- en dagverzorging.

Deze behandeling is ook te boeken als Face DUO Experience van 40 minuten.

 

Over de Face for Men Ocean

Tijdens deze uitgebreide gezichtsbehandeling worden naast het reinigen en scrubben van uw huid eventuele onzuiverheden of gerstekorrels verwijderd en worden uw wenkbrauwen bijgewerkt. Daaropvolgend kunt u genieten van een uitgebreide massage van uw gezicht, hals en nek. Er zal nog een voedend masker worden aangebracht. Terwijl deze intrekt, worden uw handen of voeten gescrubd en van een heerlijke crème voorzien. Als laatste brengen we een oog- en dagverzorging aan. Na afloop voelt uw huid zacht en gevoed aan.

Deze behandeling is ook te boeken als Face DUO Experience van 90 minuten.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00