Face Exclusive l 55 min.

  • Face Exclusive

De Face Exclusive is een gezichtsbehandeling die de conditie van uw huid verbeterd en heeft direct effect. Tijdens deze behandeling worden speciale ampullen, serums en maskers van het merk Thalgo gebruikt. Deze geven uw huid een boost en voeden en herstellen de huid direct.

 

Over de Face Exclusive

Uw gezichtsbehandeling begint met het uitgebreid reinigen en scrubben van uw gelaat. Hierna brengen een sterk ampul aan op uw huid die deze voedt, hydrateert, zuivert of verstevigd, gevolgd door een uitgebreide massage van uw gezicht, hals nek en decolleté. Indien gewenst kunnen wij ook uw wenkbrauwen epileren. Vervolgens brengen we een speciaal serum en masker aan die uw huid voorzien van sterke werkzame stoffen. Om deze hun werking te laten doen, blijft u nog even ontspannen liggen en scrubben wij ondertussen uw handen of voeten en en brengen we een heerlijke crème aan. Wij sluiten deze behandeling af met het aanbrengen van nog een ampul en een fijne oog- en dagverzorging.

Onze schoonheidsspecialisten stemmen de behandeling af op uw huidtype en de conditie voor uw huid. Hierbij heeft u de keuze uit onderstaande verzorgingslijnen:

  • Source Marine: voor de vochtarme huid
  • Nutri-Soothing Marine: voor de droge huid en gevoelige huid
  • Puréte Marine: voor de gecombineerde huid
  • Lifting Marine: voor de oudere of verslapte huid
0 Winkelwagen Totaal  0,00