Face Essence l 25 min.

  • Face Essence

De gezichtsbehandeling Face Essence is niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend. De essentie van de huidverzorging staat centraal. Onze schoonheidsspecialisten reinigen en scrubben uw gelaat. Vervolgens wordt een crème masker aangebracht, die door middel van een korte ontspannende massage wordt ingewerkt. Afsluitend wordt een oog- en dagverzorging aangebracht. Deze behandeling voedt, hydrateert, zuivert en verstevigt en geeft uw huid een boost.

Uiteraard wordt alles afgestemd op uw huidtype. Hiervoor heeft u keuze uit onderstaande verzorgingslijnen:

  • Source Marine: voor de vochtarme huid
  • Nutri-Soothing Marine: voor de droge huid en gevoelige huid
  • Puréte Marine: voor de gecombineerde huid
  • Lifting Marine: voor de oudere of verslapte huid
U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00