Bodyscrub en lichaams-pakking

  • Duo Body Treatment Arrangement: Sinaasappel gelpakking
  • Duo Body Treatment Arrangement: Rozemarijn bodypakking

Geniet van een fijne, geurende bodyscrub en lichaamspakking van 55 minuten. Beginnend met een lichaamsscrub verwijderen we dode huidcellen en verzachten we oneffenheden. Hierna brengen we een heerlijke pakkingscrème aan op uw lichaam. Vervolgens wordt u in een speciale pakkingsfolie ingepakt en krijgt u een dekbed over. De warmte van het dekbed bevordert het inwerken van de pakking. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u ontspannen door middel van een korte voetmassage, een hoofdhuidmassage of een korte gezichtsbehandeling. Wat onze pakkingen gemeen hebben is dat ze diepreinigend, ontgiftend en hydraterend werken. Afsluitend kunt u nagenieten in ons restaurant met een kopje thee.

Het is ook mogelijk om deze behandeling te boeken zonder saunabezoek (Salon Only). Het is noodzakelijk dat u de behandeling van tevoren reserveert.

Bodyscrub en sinaasappelcreme pakking

De bodyscrub en sinaasappelcreme pakking brengt gestagneerde energie (Chi) weer in beweging, werkt kalmerend en ontspannend en heeft positieve effecten op depressiviteit en slapeloosheid. Daarnaast is sinaasappel goed voor alle huidaandoeningen.

Let op! Indien u zwanger bent, kunt u deze pakking niet ondergaan. De bittere sinaasappel kan weeën opwekken.

Bodyscrub en Gentle Green Tea pakking

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte van antioxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die onder andere verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De Gentle Green Tea pakking werkt sterk ontgiftend, vertraagt vroegtijdige huidveroudering en geeft rust en ontspanning aan het lichaam.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 15 maart 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00