Lichaamspakking

  • Actie Kaneel Gelpakking
  • DUO Body Treatment Arrangement: Kaneel Gelpakking
  • DUO Body Treatment Arrangement: Gentle Green Tea

Bij deze lichaamspakking behandeling van 40 minuten voorzien we het hele lichaam van een heerlijke verwarmde pakkingscrème. Deze wordt met lange, ontspannende strijkingen aangebracht op de huid. Hierna wordt u in een speciale pakkingsfolie ingepakt en krijgt u een dekbed over. De warmte van het dekbed bevordert het inwerken van de pakking. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u ontspannen door middel van een korte voetmassage, een hoofdhuidmassage of een korte gezichtsbehandeling. Na afloop voelt uw huid heerlijk zacht aan en kunt u in ons restaurant onder het genot van een kopje thee nog even nagenieten.

 

De lichaamspakkingen zijn ook als duo-behandeling en zonder saunabezoek (Salon Only) te boeken. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.

 

U heeft de keuze uit onderstaande pakkingen:

 

Kaneel en Paardenkastanje pakking

De heerlijke geur van kaneel voert bij deze pakking de boventoon. Kaneel werkt verwarmend en verhoogt de energie en vitaliteit. Paardenkastanje werkt vaatvernauwend, samentrekkend en ontstekingsremmend.

 

Gentle Green Tea pakking

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte van antioxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die onder andere verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De Gentle Green Tea pakking werkt sterk ontgiftend, vertraagt vroegtijdige huidveroudering en geeft rust en ontspanning aan het lichaam.

 

Aloë Vera/Katoen pakking

Aloë Vera extract heeft een vochtherstellende en kalmerende werking. Katoen extract werkt kalmerend en verzachtend op de huid. De delicate samenstelling wordt snel door de huid opgenomen en werkt rustgevend op de geest.

 

Argan/Shea Butter pakking

De Argan/Shea Butter pakking is op basis van shea butter, argan- en jojobaolie samengesteld. Het helpt de huid soepel te houden, te herstellen en laat haar super comfortabel aanvoelen. Een weldaad voor elke huid, met name voor de droge lichaamshuid. Deze pakking geeft de huid een mooie gouden gloed en heeft een elegante bloemengeur.

 

Sinaasappel gelpakking

De sinaasappel gelpakking brengt gestagneerde energie (Chi) weer in beweging, werkt kalmerend en ontspannend en heeft positieve effecten op depressiviteit en slapeloosheid. Daarnaast is sinaasappel goed voor alle huidaandoeningen.

Wij raden deze behandeling af tijdens de zwangerschap.

0 Winkelwagen Totaal  0,00