DUO Body Treatment Arrangement

  • DUO Body Treatment Arrangement: Gentle Green Tea
  • Duo Body Treatment Arrangement: Sinaasappel gelpakking

Met dit fijne Duo Body Treatment Arrangement geeft u uw huid de verzorging die deze nodig heeft. Laat u met dit arrangement in de watten leggen en geniet samen van een geheel verzorgde wellnessdag inclusief een kopje koffie of thee met een heerlijk gebakje naar keuze, een lekkere lunch en een ontspannende en verzorgende lichaamspakking van 55 minuten.

 

Ervaar een fijn en ontspannen lichaamspakking

Een lichaamspakking is erg ontspannend voor lichaam en geest. Een pakking zorgt ervoor dat voedingsstoffen beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd. Verder werkt het voedend en verstevigend voor de huid.

Bij een behandeling neemt u plaats op een verwarmde behandeltafel en wordt de pakking op uw voor- en achterzijde aangebracht en vervolgens in folie gewikkeld wordt. Vervolgens wordt uw lichaam toegedekt met een warmtedeken, waardoor de werking van de pakking wordt geactiveerd en versterkt. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u circa 10 minuten genieten van een hoofdhuid massage, voetmassage of een korte verzorgende gezichtsbehandeling; de keuze is aan u. Vervolgens kunt u in rust genieten van het inwerken van de pakking. Na het verwijderen van de pakking voelt uw huid heerlijk aan en kunt u in ons restaurant nog even nagenieten onder het genot van een kopje thee.

 

U heeft keuze uit diverse lichaamspakkingen met elk hun eigen werking. Deze speciale behandelingen zijn een ware traktatie voor uw huid.

 

Gentle Green Tea pakking: zuiverend

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte anti-oxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De pakking draagt bij aan het ontgiften van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen. Daarnaast brengt deze pakking rust, ontspanning en verlicht stress.

 

Kaneelpakking: verwarmt en energiegevend

Deze lichaamspakking bevat kaneel en extract van paardenkastanje. Kaneel werkt verwarmend, verhoogt de energie en vitaliteit, het verlaagt de bloedsuikerspiegel en verbetert het denkvermogen. Paardekastanje werkt vaatvernauwend, samentrekkend en ontstekingsremmend.

 

Sinaasappel pakking: kalmerend en ontspannend

De sinaasappel pakking ruikt heerlijk en geeft u alvast een zomers gevoel. De pakking geeft uw huid energie en de olie die wordt gebruikt werkt kalmerend, ontspannend en is goed tegen slapeloosheid en depressiviteit. Verder is de sinaasappelolie goed voor alle huidaandoeningen.

Let op: Indien u zwanger bent, kunt u deze pakking niet ondergaan. De bittere sinaasappel kan weeën opwekken.

Aloë Vera/Katoen pakking

Aloë Vera extract heeft een vochtherstellende en kalmerende werking. Katoen extract werkt kalmerend en verzachtend op de huid. De delicate samenstelling wordt snel door de huid opgenomen en werkt rustgevend op de geest.

 

Argan/Shea Butter pakking

De Argan/Shea Butter pakking is op basis van shea butter, argan- en jojobaolie samengesteld. Het helpt de huid soepel te houden, te herstellen en laat haar super comfortabel aanvoelen. Een weldaad voor elke huid, met name voor de droge lichaamshuid. Deze pakking geeft de huid een mooie gouden gloed en heeft een elegante bloemengeur.

Geef een ontspannen uitje cadeau!

Bent u op zoek naar een relaxt cadeau voor de feestdagen?
Verras uw dierbaren met een Waterlelie cadeaukaart voor een heerlijk dagje wellness. Leuk om te geven én te krijgen!
De cadeaukaart is bij onze receptie verkrijgbaar en online te bestellen.

 

NB. De cadeaukaart is in elk gewenst bedrag verkrijgbaar en naar eigen inzicht te besteden.

0 Winkelwagen Totaal  0,00