Bodyscrub en lichaams-pakking

  • Duo Body Treatment Arrangement: Sinaasappel gelpakking
  • Duo Body Treatment Arrangement: Rozemarijn bodypakking

Geniet van een fijne, geurende bodyscrub en lichaamspakking van 55 minuten. Beginnend met een lichaamsscrub verwijderen we dode huidcellen en verzachten we oneffenheden. Hierna brengen we een heerlijke pakkingscrème aan op uw lichaam. Vervolgens wordt u in een speciale pakkingsfolie ingepakt en krijgt u een dekbed over. De warmte van het dekbed bevordert het inwerken van de pakking. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u ontspannen door middel van een korte voetmassage, een hoofdhuidmassage of een korte gezichtsbehandeling. Wat onze pakkingen gemeen hebben is dat ze diepreinigend, ontgiftend en hydraterend werken. Afsluitend kunt u nagenieten in ons restaurant met een kopje thee.

Het is ook mogelijk om deze behandeling te boeken zonder saunabezoek (Salon Only). Het is noodzakelijk dat u de behandeling van tevoren reserveert.

Bodyscrub en sinaasappelcreme pakking

De bodyscrub en sinaasappelcreme pakking brengt gestagneerde energie (Chi) weer in beweging, werkt kalmerend en ontspannend en heeft positieve effecten op depressiviteit en slapeloosheid. Daarnaast is sinaasappel goed voor alle huidaandoeningen.

Let op! Indien u zwanger bent, kunt u deze pakking niet ondergaan. De bittere sinaasappel kan weeën opwekken.

Bodyscrub en Gentle Green Tea pakking

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte van antioxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die onder andere verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De Gentle Green Tea pakking werkt sterk ontgiftend, vertraagt vroegtijdige huidveroudering en geeft rust en ontspanning aan het lichaam.

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00