Assistent Teamleider Bediening 32 uur per week

Ben jij een echt horecamenss, snap je wat gastgerichtheid is en spreekt werken in de wellnessbranche je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag bijdraagt aan een heerlijke wellnessdag voor onze gasten en de kneepjes van het horeca-vak kent. Een vrolijk en warm type, gastgericht en ook commercieel,  initiatiefrijk en in staat te denken in oplossingen. Daarnaast ben je een teamplayer en heb je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de dag; het motiveren en aansturen van collega’s, barwerkzaamheden en het opnemen en wegbrengen van bestellingen;  adviseren van gasten over onze gerechten en dranken; verkoop/upsell, bestellingen; controleren van de faciliteiten van het resort; bewaken van de communicatie met de keuken, efficiëntie en werkprocessen waar mogelijk verbeteren. Je vindt het leuk om commercieel en creatief mee te denken in (b.v. seizoensgebonden) horeca activiteiten.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring en plezier in het werken in de horeca;
  • Je kunt én durft leiding en sturing te geven;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent betrokken en stressbestendig;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de weekenden en ’s avonds);
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een luxueuze Wellnessresort, in een leuk en hardwerkend team. Wij bieden een marktconform salaris en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden. (Gratis met je partner gebruik maken van de sauna, korting op massage- en beautybehandelingen!)

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct en stuur je sollicitatiebrief en CV tav de heer Ivan Hut via werk@waterlelie.nl.

 

Wij zijn geopend - u kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen van 13 oktober zorgen voor nieuwe uitdagingen. Ook deze gaan we weer aan en verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Alle faciliteiten zijn geopend (ook beauty & massage) m.u.v. de horeca. Wél bieden wij u een hapje & drankje  “TO GO” (buiten) tijdens uw bezoek. Meer informatie vindt u hier. Het restaurant is momenteel te gebruiken als rust- & loungeruimte.
We wachten momenteel op de uitspraak vanuit de Veiligheidsregio zodat we – hopelijk evenals hotels – ons restaurant weer kunnen openstellen voor u.
De sauna sluit op alle dagen om 22.30 uur. U checkt uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Wilt u uw reservering annuleren of verplaatsen dan is dit uitsluitend mogelijk via info@waterlelie.nl

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00