Assistent Teamleider Bediening 32 uur per week

Ben jij een echt horecamenss, snap je wat gastgerichtheid is en spreekt werken in de wellnessbranche je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die graag bijdraagt aan een heerlijke wellnessdag voor onze gasten en de kneepjes van het horeca-vak kent. Een vrolijk en warm type, gastgericht en ook commercieel,  initiatiefrijk en in staat te denken in oplossingen. Daarnaast ben je een teamplayer en heb je een flinke dosis verantwoordelijkheidsgevoel.

In deze functie ben je o.a. verantwoordelijk voor het opstarten en afsluiten van de dag; het motiveren en aansturen van collega’s, barwerkzaamheden en het opnemen en wegbrengen van bestellingen;  adviseren van gasten over onze gerechten en dranken; verkoop/upsell, bestellingen; controleren van de faciliteiten van het resort; bewaken van de communicatie met de keuken, efficiëntie en werkprocessen waar mogelijk verbeteren. Je vindt het leuk om commercieel en creatief mee te denken in (b.v. seizoensgebonden) horeca activiteiten.

Functie-eisen

  • Je hebt ervaring en plezier in het werken in de horeca;
  • Je kunt én durft leiding en sturing te geven;
  • Je hebt een hands-on mentaliteit;
  • Je bent betrokken en stressbestendig;
  • Je kunt goed plannen en organiseren;
  • Je kunt goed samenwerken;
  • Je bent flexibel inzetbaar (ook in de weekenden en ’s avonds);
  • Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een luxueuze Wellnessresort, in een leuk en hardwerkend team. Wij bieden een marktconform salaris en ontspannende secundaire arbeidsvoorwaarden. (Gratis met je partner gebruik maken van de sauna, korting op massage- en beautybehandelingen!)

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct en stuur je sollicitatiebrief en CV tav de heer Ivan Hut via werk@waterlelie.nl.

 

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 9 februari 2021 te sluiten wegens de nieuwe maatregelen omtrent COVID-19.

Alle reserveringen komen hierbij helaas te vervallen.

Heeft u onze nieuwe postkaart (Postkaart5) ontvangen? Bewaart u deze goed want de actie wordt verlengd.

Heeft u bij ons gereserveerd met de Poiesz actie? Deze actie wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn. U kunt deze reserveren zodra wij weer geopend zijn, via info@waterlelie.nl met vermelding van uw vervallen reservering.

Heeft u gereserveerd met een van onze nieuwsbriefacties? Dan komt deze te vervallen. U kunt ervan uitgaan dat wij weer leuke nieuwe nieuwsbriefacties versturen zodra dat weer mag en kan!

Voor loyalty- en badenkaarthouders geldt dat hun kaart wordt verlengd met het aantal dagen dat we dicht zijn.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00