Zomers Lavendel Arrangement

Boek een dag puur vakantiegevoel

Heeft u wel eens een zomerse dag ervaren bij de Waterlelie? Het voelt als een dag vakantie. Liggend op een van de ligbedden in de tuin vermengt het geluid van kwakende kikkers zich met het geklater van de waterval op het Koelplein. De geur van lavendel zweeft door de lucht. Neem de tijd om een boek te lezen, een dutje te doen of streeploos bruin te worden. Heeft u behoefte aan wat verkoeling? Kies dan voor één van de buitenbaden en trek lome baantjes in de zon of koel af onder de brede waterval op het Koelplein.

De geur van lavendel

Trakteer uzelf deze zomer op een dag puur genieten met het Zomers Lavendel Arrangement. Het enige dat u hoeft te doen is een behandeling te kiezen en te genieten, wij zorgen voor de rest. Begin uw Wellnessdag met een bezoek aan het Lavendel Tylarium. Ons Tylarium (onderin de Panorama sauna) heeft de perfecte temperatuur om uw saunaronde mee te starten. Het Tylarium heeft een make-over gehad en er wordt nu meerdere keren per uur automatisch opgegoten met lavendelgeur. De geur van lavendel werkt kalmerend, opbeurend en brengt de geest in balans.

Lavendel massage

U kunt deze dag kiezen uit verschillende 25 minuten durende behandelingen: de klassieke massage, de nieuwe lavendel massage, Wellness handverzorging of Wellness voetverzorging.

Daarnaast geniet u met dit arrangement van een Rasul Deluxe. Dankzij de Rasul gaat u niet alleen optimaal ontspannen maar ook met een zijdezachte huid en verzorgde haren naar huis. De 40 minuten durende Rasul zorgt er ook voor dat u mooi egaal bruin wordt doordat de huid goed gescrubd wordt.

Lunchen in de tuin

Als lunch kunt u kiezen uit een heerlijk lunchgerecht van de kaart of een maaltijdsalade. Kiest u voor ons nieuwe broodje kip? Of liever voor een van de vele vegetarische optie? We serveren alle gerechten ook op het terras en de ligbedden in de tuin.

Boek snel uw mini-vakantie bij de Waterlelie en geniet optimaal van zwoele dagen met het Zomers Lavendel Arrangement!

0 Winkelwagen Totaal  0,00