Duo Arrangement Puur Genieten

  • Webshop Puur genieten - Duo Arrangement

Met z’n tweeën heerlijk ontspannen en genieten van een gezichtsbehandeling of klassieke massage, een zonnebanksessie of ontspannen in de massagestoel, een hapje en een drankje in de het restaurant of op het terras…kortom puur genieten!

Bij aankomst wordt u in het restaurant ontvangen met een kopje koffie, thee of cappuccino.

 

Klassieke massage of gezichtsbehandeling

Geniet van een klassieke massage of een gezichtsbehandeling van 25 minuten, de keuze is aan u. De klassieke massage is een deelmassage van het lichaam waarbij de rug, nek en schouders worden gemasseerd door middel van verschillende massagetechnieken. De massage werkt ontspannend en is ideaal bij stijve spieren.

Of kiest u liever voor een heerlijke gezichtsbehandeling? De Face Essence gezichtsbehandeling, waarbij de essentie van de huidverzorging centraal staat, is niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend. Deze behandeling voedt, hydrateert, zuivert en verstevigt en geeft uw huid een boost.

 

Zonnebanksessie of massagestoel

De keuze voor het gebruik maken van de zonnebank of massagestoel kunt u op de dag van uw bezoek bij binnenkomst doorgeven.

 

Lunch of diner

Ook aan de inwendige mens is gedacht bij dit arrangement. Geniet in ons restaurant van een diner: een maaltijdsalade, kipspies of Gado Gado.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Waterlelie cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
Zomeravond 5-badenkaart: € 65,00 i.p.v. € 105,00

Geniet bij de Waterlelie van de zwoele zomeravonden met de Zomeravond 5-badenkaart. Deze koopt u snel en gemakkelijk online via onze webshop.

De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.

Voorwaarden

  • Geldig op alle avonden van de week vanaf 17.00 uur.
  • Geldig in juli, augustus en september 2018.
  • Niet persoonsgebonden, u kunt hier dus samen met anderen gebruik van maken.
0 Winkelwagen Totaal  0,00