Mum to be wellness arrangement

  • Zwangerschapsarrangement
  • Mimosa massage en zwanger

Speciaal voor de zwangere vrouwen bieden wij het zwangerschapsarrangement ‘Mum to be wellness arrangement’ aan. Verwen uzelf of uw dierbare eens tijdens de zwangerschap! Dit heerlijke wellness arrangement voor aanstaande moeders bestaat uit entree, een Mimosa massage of voetbehandeling. Een verzorgende gezichtsbehandeling maakt dit arrangement compleet. Maak er samen met uw partner, een vriendin of vader of moeder een ontspannen dag van en geniet allebei van dit fijne arrangement.

Begin uw wellnessdag met een heerlijk welkomstdrankje bij mooi weer op het terras, het restaurant of lekker bij de open haard. Indien gewenst, geven we u een rondleiding langs alle belevingen.

Keuze uit de Mimosa massage of wellness feet

Ook tijdens de zwangerschap is het fijn om uzelf een moment van ontspanning te gunnen. Hierbij heeft u de keuze uit de Mimosa massage welke zeer geschikt is voor zwangere vrouwen, omdat u gedurende de massage op uw rug ligt. Mimosa maakt u bewust van al het mooie in het leven en laat u tot in de kleinste details genieten. De heerlijk geurende olie is speciaal geselecteerd om rust en ontspanning te brengen en werkt verder kalmerend en heeft een heilzame werking op de huid.

Laat u liever uw voeten verzorgen dan kan dit ook met onze Wellness Feet. Tijdens deze 25 minuten durende behandeling worden uw voeten gescrubd, eeltplekken verzacht en behandeld, de nagelriemen verzorgd, de nagels gevijld en wordt afgesloten met een verzorgende voeten crème. Wilt u ook uw nagels nog laten lakken? Dat kan. Deze behandeling is aan te vullen met de Color Change of gellak. U kunt uw arrangement uitbreiden door tijdens het reserveren hiervoor te kiezen.

Gezichtsbehandeling

Verder kunt u zich overgeven aan een ontspannende en verzorgende gezichtsbehandeling van 25 minuten waarbij uw huid wordt gereinigd. Onze schoonheidsspecialistes stemmen de behandeling af op uw huidtype/conditie.

 

NB. Informatie over naar de sauna gaan als u zwanger bent, vindt u op www.waterlelie.nl/info/sauna-en-zwangerschap/

 

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Waterlelie cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal  0,00