1001 Pracht Arrangement

  • Hamam Deluxe

Oosters… En meer. Waan u in de sferen van onze 1001-pracht wereld en geniet van dit arrangement inclusief Hamam, Rasul Deluxe en een diner. Bij aankomst wordt u ontvangen met een kop koffie, cappuccino of Turkse thee. Vervolgens geniet u van de Hamam en de Rasul Deluxe. Ook geniet u in het restaurant van een lunch of diner, keuze uit een maaltijdsalade, de weekspecial of de vega curry. We laten u niet met lege handen naar huis gaan, aan het eind van uw bezoek ontvangt u van ons nog een 1001-pracht attentie.

 

Hamam | 40 minuten

Een lichaamsbehandeling in onze Hamam is een ontspannen combinatie van oosters scrubben gevolgd door een schuimmassage. Na het scrubritueel begint het ritueel met de Torba (katoenen zak) waarbij we uw lichaam van top tot teen inzepen met olijoliezeep. Het schuim ontstaat door op traditionele wijze te zwaaien met de Torba. Eenmaal ingezeept, begint de massage.

Tijdens de behandeling wordt uw lichaam voortdurend afgespoeld met warm water, wat voor volledige ontspanning zorgt.

Deze behandeling is goed voor uw huid, uw bloedsomloop en uw spieren.

 

Rasul Deluxe | 40 minuten

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt. Het ritueel bestaat uit scrubben, het insmeren van het lichaam met klei en een gezichtsmasker. Vervolgens spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en smeert u zich in met een fijne, verzorgende bodylotion. Hierna voelt uw huid heerlijk zacht en verzorgd aan.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend- en-een-Pracht.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Waterlelie cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal  0,00