Warm Winter Arrangement

Wat is er nou fijner dan de winterse kou te ontvluchten bij de Waterlelie? Van top tot teen opwarmen en opladen in één van de sauna’s. En knus wegkruipen bij het haardvuur met een dampende mok warme chocolademelk.

Warme chocolademelk

Begin de dag met een warm drankje en gebak naar keuze in ons nieuwe, sfeervolle restaurant. Kiest u voor onze zondig lekkere Brownie of juist voor de Carrot cake? Carrot cake is een heerlijke, smeuïge taart boordevol noten. De taart smaakt naar speculaas en past perfect bij de winter. Als bijpassend drankje kunt u kiezen voor warme chocolademelk, verse gemberthee, koffie, thee of een schuimige cappuccino.

Pure traktatie

Een hoogtepunt van deze verwarmende wellnessdag wordt ongetwijfeld de behandeling. U kunt kiezen uit drie verschillende behandelingen van 25 minuten:

  • de Hot Stone massage
  • de India massage
  • de Face Essence gezichtsbehandeling.

Hot Stone massage

Kiest u voor de Hot Stone massage dan kiest u voor pure verwarmende, verwennerij. De Hot Stone massage is een hemelse combinatie van klassieke massagetechnieken die worden afgewisseld met massage door middel van warme, gladde basaltstenen. De aromatische olie die tijdens deze ontspannende massage wordt gebruikt is verwarmd. Door het samenspel van warmte en beweging is het mogelijk om diep in het spierweefsel te komen wat de massage extra effectief maakt. De Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking.

India massage

De India massage is een zachte, ontspannende massage die bijdraagt aan de totale ontspanning van lichaam en geest. De massage werkt op de spieren en het energiesysteem en brengt het lichaam in balans. De massage wordt gegeven op een warme tafel met verwarmde olie. Deze heerlijke combinatie geeft meteen een behaaglijk gevoel zodat u zich optimaal aan de massage kunt overgeven. Kortom een echte, ontspannende verwenmassage.

Face Essence gezichtsbehandeling

Deze gezichtsbehandeling is niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend. Onze schoonheidsspecialisten reinigen en scrubben uw gelaat. Vervolgens wordt een crème masker aangebracht, die door middel van een korte ontspannende massage ingewerkt wordt. Deze behandeling voedt, hydrateert, zuivert en verstevigt en geeft uw huid een boost.

Trakteer uzelf

Als lunch kunt u kiezen voor een smakelijk lunchgerecht van de kaart. Gaat u voor een broodje gegrilde kip met bacon of voor het broodje Humus en gegrilde groenten? Van rundvleeskroketten tot gerookte zalm of Turkse tosti’s. Er is keuze genoeg. Loop daarna vanuit het restaurant naar één van de verschillende sauna’s om op te warmen. Kiest u voor de sfeervolle Zoutsteen sauna? Of gaat u naar vallende sneeuwvlokken kijken in de Panorama sauna? Bij vertrek zorgen wij dat u nog langer warm en droog blijft. U krijgt namelijk een luxe paraplu mee als cadeautje. Dus ontvlucht de winterse kou en trakteer uzelf op een weldadige dag opwarmen met het Warm Winter Arrangement.

0 Winkelwagen Totaal  0,00