DUO Vriendinnig Arrangement

Gezelligheid en ontspannen met vrienden en/of vriendinnen gaat heel goed samen met dit DUO Vriendinnig Arrangement. Uiteraard is dit arrangement ook voor vaders en zoons, moeders en dochters etc.

Uw wellnessdag begint met een kopje koffie of thee met een heerlijke brownie. Geniet verder van  de diverse sauna’s, een Face Essence Gezichtsbehandeling, Klassieke massage of Stress Release massage naar keuze en dobber lekker in het grote zwembad.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Onze koks bereiden een heerlijke lunchbreak voor u. Deze bestaat uit een van onze huisgemaakte soepen of lunchgerecht van de kaart.

Verder verzorgen onze Aufgussmeesters dagelijks verschillende opgietingen, deze mag u niet missen!

Tip! Geef dit arrangement cadeau met de Waterlelie cadeaukaart. Bestel cadeaukaart
10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00