Verwarmend Herfst Arrangement

Kaneel, honing en gember; heerlijke geuren en smaken die perfect passen bij de herfst. In het Verwarmend Herfst Arrangement hebben we deze fijne geuren en smaken voor u gecombineerd in een heerlijke wellnessbeleving.

Gebak en thee

Begin de dag met een kopje verse gemberthee en een stukje carrot cake (of appeltaart of een muffin) in ons sfeervolle restaurant bij één van de haarden. Bent u geen liefhebber van gemberthee? Kies dan voor gewone koffie, thee of een schuimige cappuccino.

Gratis opgieting

Bij dit arrangement krijt u de opgieting van 11.30 uur helemaal gratis.

Pure traktatie

U kunt deze dag kiezen uit verschillende behandelingen:

  • de Klassieke Massage
  • de Hot Stone Massage

Alle behandelingen duren 25 minuten.

Ontspannende Massage

De Klassieke Massage is een ideale massage voor uw stijve spieren, rug-, nek- of schouders. Een aanrader voor iedereen die zich gespannen voelt of gespannen spieren heeft.

De Hot Stone Massage combineert de verwarmde basaltstenen met de heilzame werking van warme oliën. Door het samenspel van warmte en beweging is het mogelijk diep in het lichaam en spierweefsel te komen wat de massage effectief maakt. De Hot Stone massage heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking.

Trakteer uzelf

Als lunch kunt u kiezen voor een heerlijke sandwich, wrap, uitsmijter of panini. Geniet tussen saunagangen door van een verkoelende wandeling in de grote tuin. Ritsel met uw slippers door de gevallen, kleurige bladeren en bewonder de verkleurende bomen. Ga bubbelen in het bubbelbad. Dankzij de glazen overkapping zit u hier heerlijk beschut, zelfs tijdens een herfstbui. Omarm dit prachtige, kleurrijke seizoen en trakteer uzelf op het Verwarmend Herfst Arrangement.

 

Alle arrangementen zijn uitgesloten van weekendtoeslag.

Iedereen blijft welkom bij de Waterlelie
Ook vanaf 25 september is iedereen welkom bij Wellnessresort de Waterlelie.
Kijk hier wel voor aangepaste horeca maatregelen.
Op ons resort hebben we ontzettend veel ruimte en wij kiezen ervoor om niet de maximale capaciteit in te zetten zodat u nog steeds kunt ontspannen in alle rust & ruimte.
0 Winkelwagen Totaal  0,00