Lentezon Arrangement

Voel de zachte Lentezon en ontspan!

Reserveer het Lentezon Arrangement en combineer alle fijne dingen van het voorjaar met een dag pure ontspanning bij de Waterlelie.

Geniet van een frisse cocktail

Vang de eerste zonnestralen van de zachte Lentezon op één van de ligbedden in de groene tuin van de Waterlelie. Hoor de kikkers kwaken in de grote vijver en de vogels fluiten terwijl u geniet van een frisse mojito of een glas vruchtensap.

Kom tot rust tijdens een heerlijke behandeling

Ervaar een gratis klankschaalsessie in de ruime Kelo sauna en bubbel in het bubbelbad met uitzicht over de tuin. Kom tussen saunagangen door extra tot rust tijdens een fijne Hamam behandeling van 40 minuten.

Na de heerlijke behandeling is het tijd voor een smakelijke maaltijd. Bij mooi weer kunt u lekker neervlijen op het terras of zelfs één van de ligbedden in de tuin. Is het wisselvallig Lenteweer dan is ons sfeervolle restaurant een hele fijne plek voor een hapje en drankje. U kunt kiezen voor een sandwich, of  uit 1 van de maaltijdsalades, vegetarische Bombayburger of een Waterlelie burger.

Dus omarm het voorjaar en reserveer het Lentezon Arrangement.

Geachte gast,

Helaas zijn wij genoodzaakt om ons resort met ingang van dinsdag 15 december 2020 t/m 27 april 2021 te sluiten wegens de maatregelen omtrent COVID-19.

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen! Zodra dit mogelijk is, zullen wij dit hier communiceren.

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00