Lentezon Arrangement

Voel de zachte Lentezon en ontspan!

Reserveer het Lentezon Arrangement en combineer alle fijne dingen van het voorjaar met een dag pure ontspanning bij de Waterlelie.

Geniet van een frisse mimosa

Vang de eerste zonnestralen van de zachte Lentezon op één van de ligbedden in de groene tuin van de Waterlelie. Hoor de kikkers kwaken in de grote vijver en de vogels fluiten terwijl u geniet van een frisse mimosa of een glas vruchtensap.

Kom tot rust tijdens een heerlijke behandeling

Ervaar een gratis opgieting in de ruime Kelo sauna en bubbel in het bubbelbad met uitzicht over de tuin. Kom tussen saunagangen door extra tot rust tijdens een fijne behandeling van 25 minuten. U kunt kiezen voor de klassieke massage, een lomi lomi massage of de Face Peeling Marin gezichtsbehandeling.

Ervaar de dance of massage

De Lomi lomi massage is een aanrader voor massageliefhebbers en wordt ook wel ‘the dance of massage’ genoemd. Tijdens de Lomi Lomi massage wordt de achterzijde van uw lichaam (rug, armen, handen en benen) gemasseerd met lange en vloeiende bewegingen.

De klassieke massage is een ideale massage voor stijve rug-, nek- of schouderspieren. Een aanrader voor iedereen die zich gespannen voelt of gespannen spieren heeft.

Met de Face Peeling Marin gezichtsbehandeling is uw huid helemaal fris en klaar voor het voorjaar. Deze gezichtsbehandeling geeft de huid een echte boost.

Na de heerlijke behandeling is het tijd voor een smakelijke maaltijd. Bij mooi weer kunt u lekker neervlijen op het terras of zelfs één van de ligbedden in de tuin. Is het wisselvallig Lenteweer dan is ons sfeervolle restaurant een hele fijne plek voor een hapje en drankje. U kunt kiezen voor een lunchgerecht, of  uit 1 van de maaltijdsalades, vegetarische Bombayburger of een Waterlelie burger.

Dus omarm het voorjaar en reserveer het Lentezon Arrangement.

Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen.

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten.

Wij kijken ernaar uit u vanaf 29 april weer te begroeten! Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij wensen u allen sterkte in deze vreemde periode en hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00