Zomer Special

  • Face for Men
  • Face Essence

Ook in de zomer is het heerlijk om een dag tot rust te komen en te ontspannen bij de Waterlelie. Naast de diverse sauna’s is het aangenaam vertoeven in de mooie grote tuin. Zo kunt hier heerlijk loungen en zonnen, afkoelen en een ‘duik’ nemen in het zwembad en genieten van een hapje en een drankje.

 

Over de gezichtsbehandeling

Een echt verwen momentje: de gezichtsbehandeling is niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend. Hierbij staat de essentie van huidverzorging centraal en bestaat uit:

  • Klassieke gezichtsbehandeling: reinigen en scrubben van het gelaat, gezichtsmasker.
  • Korte massage van gelaat, hals, schouders en decolleté/borstkas.
  • Oog- en dagverzoring.

Verzorging van de mannenhuid is ook belangrijk. Echter, vraagt deze een andere verzorging dan de vrouwenhuid. Daarom hebben we speciaal voor de man onze gezichtsbehandeling Face for Men Marine ontwikkeld. Tijdens deze behandeling gebruiken we uitsluitend producten die speciaal voor de mannenhuid en uw huidtype zijn geselecteerd.

 

Over de Wellness hand of voetverzorging

Laat uw handen of voeten stralen deze zomer. Tijdens de behandeling worden uw nagels gevijld, uw handen of voeten gescrubd en gemasseerd en worden de nagelriemen verzorgd. Indien gewenst worden uw nagels gelakt met een blanke lak. Wilt u uw nagels lakken met een mooie frisse kleur? Boek dan de Essie Color Change bij. Uw nagels worden dan gelakt met een base coat, kleur naar keuze en topcoat.

 

NB. Tijdens deze behandeling wordt geen aandacht besteed aan het verwijderen van eelt, likdoorns of het knippen van nagels.

 

Over de Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawai en wordt ook wel ‘The dance of massage’ genoemd. Tijdens de massage wordt de achterzijde (rug, armen, handen en benen) van het lichaam met lange en vloeiende bewegingen gemasseerd. Elke massagegreep gaat vloeiend over in de volgende. Een echte aanrader dus!

0 Winkelwagen Totaal  0,00