Hamam Special

  • Hamam Special

Geniet van een authentiek Oosters reinigingsritueel met onze Hamam Special: entree inclusief Hamam, koffie of Turkse thee en lunch of diner waarbij u kunt kiezen uit een maaltijdsalade, saté of vegetarische curry.

Over de Hamam Special

De Hamam van 25 minuten begint met het scrubben van uw huid waarbij de dode huidcellen worden verwijderd met een zijden handschoen (kese). Vervolgens wordt uw gehele lichaam ingezeept met olijfoliezeep met behulp van de Torba (katoenen zak) en wordt uw huid gewassen met een speciale handschoen, ook wel liff genoemd. Terwijl uw lichaam nog bedekt is met schuim wordt uw haar gewassen met een fijne shampoo en volgt een heerlijke hoofdhuidmassage. De Hamam eindigt met een afspoeling van het lichaam met (warm) water.

De behandeling kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan en vindt plaats met maximaal 2 personen in de Hamam van onze Duizend-en-één-Pracht wereld.

Tip! Gaat u binnenkort op vakantie of wilt u mooi bruin worden van de voorjaarszon? Reserveer dan snel deze Hamam Special. Door het verwijderen van de dode huidcellen wordt u mooier bruin en blijft de kleur ook langer behouden.

Let op! Indien u zwanger bent, kunt u de Hamam niet ondergaan.

Tip! Geef dit arrangement cadeau met Waterlelie wellnesscadeaukaart. Deze is te bestellen via de webshop, info@waterlelie.nl of aan de receptie. Bestel cadeaukaart
0 Winkelwagen Totaal  0,00