DUO Salon Only Arrangement

  • Face for Men
  • India massage
  • Lomi Lomi massage
  • Zonnebank

Vindt u het ook zo fijn om lekker te ontspannen en in de watten gelegd te worden, maar heeft u geen tijd voor een uitgebreide wellnessdag of houdt u niet van de hete sauna’s? Kom dan samen gezellig genieten van 2,5 uur ontspanning met ons DUO Salon Only Arrangement. Uw bezoek begint met een kopje koffie of thee met gebak en vervolgens staan er 2 behandelingen gepland.

 

Gezichtsbehandeling of massage

Kies uw moment van ontspanning; u heeft keuze uit een gezichtsbehandeling of een massage.

Uw huid wordt elke dag blootgesteld aan weersinvloeden, een goede verzorging is dan ook erg belangrijk. Onze Face Essence is een verzorgende en ontspannende gezichtsbehandeling van 25 minuten waarbij het gelaat wordt gereinigd en gescrubd, tijdens het inwerken van de gezichtsmasker geniet u van een korte massage van het gelaat, nek, schouders en decolleté. De behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een oog- en dagcrème. Ook aan de mannen hebben we gedacht. Hiervoor hebben we onze Face for Men Marine gezichtsbehandeling van 25 minuten. De behandeling heeft dezelfde inhoud als de Face Essence, alleen gebruiken we hier uitsluitend producten die speciaal voor de mannenhuid zijn geselecteerd.

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawaï en is een aanrader voor massageliefhebbers. Tijdens deze massage wordt de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met lange en vloeiende bewegingen met het zachte deel van de onderarmen, handen en vingers.
De India massage is een zacht energetische massage waarbij ook de achterzijde van uw lichaam wordt gemasseerd en is een heerlijke ontspannende verwenmassage waarbij gebruik wordt gemaakt van een speciale olie die is samengesteld uit diverse kruiden.

Wij doen ons uiterste best om de behandelingen zo goed mogelijk (gelijktijdig en gezamenlijk) in te plannen. Echter, wij kunnen niet garanderen dat dit altijd lukt.

 

Zonnebanksessie of gebruik massagestoel

Droom even lekker weg onder de zonnebank of in de massagestoel. Voor een mooie bruine teint kunt u gebruik maken van de zonnebank. Een zonnebanksessie werkt ook nog eens ontspannend en stress verlagend. Maakt u liever gebruik van de massagestoel, dat kan ook. U kunt in uw badjas genieten van een ontspannende massage. De stoelen hebben verschillende massageprogramma’s.

 

Lekker eten en drinken

Ook aan de inwendige mens is gedacht. Neem plaats in ons restaurant of op het terras voor een heerlijke lunch of diner. U heeft hierbij keuze uit een maaltijdsalade, de Yakitori kipsaté of onze Sauna klassieker (varkenshaassaté)

 

NB. Gebruik van de wellnessfaciliteiten maakt geen deel uit van dit arrangement.

Waterlelie cadeaukaart + zonnebanksessie cadeau!

Verras uw geliefde, familie, vrienden of collega’s met de Waterlelie cadeaukaart en geef een ontspannen uitje cadeau! Ook leuk als Sinterklaas of Kerstcadeau.

T/m 30 november 2018 ontvangt u bij een cadeaukaart van minimaal € 35,00 een zonnebanksessie t.w.v. € 9,50 cadeau.
De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de receptie of online te bestellen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00