Zomer Special

In de zomer is het ook heerlijk om te ontspannen bij de Waterlelie: ontspannen in de sauna’s, loungen en zonnen in de riante tuin en genieten van de verse sapjes en smoothies op het terras met een lekker hapje erbij. Om uw wellnessdag compleet te maken kunt u ook nog eens genieten van een heerlijke Rasul en heeft u de keuze uit een gezichtsbehandeling, Lomi Lomi massage of verwen uw handen of voeten.

Over de gezichtsbehandeling Face Essence

Een echt verwen momentje: de gezichtsbehandeling Face Essence is niet alleen verzorgend, maar ook ontspannend. Hierbij staat de essentie van huidverzorging centraal en bestaat uit:

  • Klassieke gezichtsbehandeling: reinigen en scrubben van het gelaat, gezichtsmasker.
  • Korte massage van gelaat, hals, schouders en decolleté/borstkas.
  • Oog- en dagverzoring.

Verzorging van de mannenhuid is ook belangrijk. Echter, vraagt deze een andere verzorging dan de vrouwenhuid. Daarom hebben we speciaal voor de man onze gezichtsbehandeling Face for Men Marine ontwikkeld. Tijdens deze behandeling gebruiken we uitsluitend producten die speciaal voor de mannenhuid zijn geselecteerd.

 

Over de Wellness hand of voetverzorging

Laat uw handen of voeten stralen deze zomer. Tijdens de behandeling worden uw nagels gevijld, uw handen of voeten gescrubd en gemasseerd en worden de nagelriemen verzorgd. Indien gewenst worden uw nagels gelakt met een blanke lak. Wilt u uw nagels lakken met een mooie frisse kleur? Boek dan de Essie Color Change bij. Uw nagels worden dan gelakt met een base coat, kleur naar keuze en topcoat.

NB. Tijdens deze behandeling wordt geen aandacht besteed aan het verwijderen van eelt, likdoorns of het knippen van nagels.

 

Over de Lomi Lomi massage

De Lomi Lomi massage komt oorspronkelijk uit Hawai en wordt ook wel ‘The dance of massage’ genoemd. Tijdens de massage wordt de achterzijde (rug, armen, handen en benen) van het lichaam met lange en vloeiende bewegingen gemasseerd. Elke massagegreep gaat vloeiend over in de volgende. Een echte aanrader dus!

 

Zomeravond 5-badenkaart: € 65,00 i.p.v. € 105,00

Geniet bij de Waterlelie van de zwoele zomeravonden met de Zomeravond 5-badenkaart. Deze koopt u snel en gemakkelijk online via onze webshop.

De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.

Voorwaarden

  • Geldig op alle avonden van de week vanaf 17.00 uur.
  • Geldig in juli, augustus en september 2018.
  • Niet persoonsgebonden, u kunt hier dus samen met anderen gebruik van maken.
0 Winkelwagen Totaal  0,00