Zomer Rasul I 40 minuten

De Rasul behandeling is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt en zuivert. Voor de maand augustus hebben we een speciale Zomer Rasul met een heerlijke, zachte zomerse geur zoals sinaasappel, kokos, aloe vera of katoen.

Tijdens de Rasul gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van een van onze schoonheidsspecialistes. U scrubt uw lichaam met een fijne dadel crème scrub. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen en droogte schilfertjes. Daarna brengt u een gezichtsmasker aan op uw gezicht en smeert uw lichaam volledig in met de rasulklei. U neemt plaatst op de verwarmde banken in de met stoom gevulde Rasul ruimte. Door de warme stoom trekt de op het lichaam aangebrachte rasulklei in op de huid, hierdoor worden de werkzame stoffen en mineralen opgenomen en heeft deze een reinigend en verzorgend effect. Onder begeleiding van oosterse muziek laten we dit een aantal minuten inwerken.

Vervolgens kunt u zich afspoelen onder een warme douche. Na het afspoelen van de scrub smeert u zich in met een verzorgende bodylotion en voelt uw huid zuiver en heerlijk zacht aan. Het is niet mogelijk om aan te geven welke geur uw voorkeur heeft, laat uzelf vooral verrassen!

 

 

0 Winkelwagen Totaal  0,00