Zomer Rasul I 25 minuten

De Rasul behandeling is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt en zuivert. Voor de zomermaanden hebben we een speciale Zomer Rasul met een heerlijke, zachte en fijne kokos/vanille geur.

Tijdens de rasul gaat u zelf aan de slag onder begeleiding van een van onze schoonheidsspecialistes. Allereerst brengt u een gezichtsmasker aan op uw gezicht en smeert uw lichaam volledig in met de kokos/vanille rasul. Dan neemt u plaatst op de verwarmde banken in de met stoom gevulde Rasul ruimte. Door de warme stoom trekt de op het lichaam aangebrachte rasul in op de huid, hierdoor worden de werkzame stoffen en mineralen opgenomen en heeft deze een reinigend en verzorgend effect. Onder de begeleiding van oosterse muziek laten we dit aantal minuten inwerken.

Vervolgens kunt u zich afspoelen onder een warme douche. Hierna scrubt u uw lichaam met een fijne Finse Kuusi kokos scrub. Dit stimuleert de doorbloeding van de huid en verwijdert dode huidcellen en droogte schilfertjes. Na het afspoelen van de scrub smeert u zich in met een verzorgende bodylotion en voelt uw huid zuiver en heerlijk zacht aan.

Over de rasul

In het Sanskriet wordt de kokoknoot “kalpa vriksha” genoemd. Dit betekent ‘de boom die alles geeft wat het leven nodig heeft’. Deze Rasul heeft onder andere een positief effect op de werking van het spijsverteringsstelsel, het immuunsysteem, hydratatie van de huid en bevat anti-oxidanten.

Door de warmte ontstaat een optimale geurbeleving. De kokos geeft ontspanning op de spieren en geeft een algeheel ontspannend gevoel. Deze Rasul is ook geschikt voor mensen met een gevoelige en/of droge huid en helpt om huidproblemen te verzachten en voorkomen.

 

Zomeravond 5-badenkaart: € 65,00 i.p.v. € 105,00

Geniet bij de Waterlelie van de zwoele zomeravonden met de Zomeravond 5-badenkaart. Deze koopt u snel en gemakkelijk online via onze webshop.

De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.

Voorwaarden

  • Geldig op alle avonden van de week vanaf 17.00 uur.
  • Geldig in juli, augustus en september 2018.
  • Niet persoonsgebonden, u kunt hier dus samen met anderen gebruik van maken.
0 Winkelwagen Totaal  0,00