Winter Wellness Arrangement

  • Winter Wellness Arrangement

Kom deze winter ontspannen en opwarmen in de verschillende sauna’s, geniet van de diverse opgietingen, behandelingen en een heerlijk hapje en drankje. Na deze geheel verzorgde wellnessdag kunt u er weer even tegenaan!

Uw saunabezoek beginnen we met een opwarmertje: een kopje thee, koffie of warme chocolademelk met slagroom. Gedurende uw bezoek kunt u verder genieten van een lunch (luxe broodje van de menukaart), het bijzondere nieuwe ritueel: de Cleopatra Rasul en een ontspannende massage van 25 minuten.

Waskaars massage of Hot Stone massage van 25 minuten

U heeft de keuze uit 2 van onze ontspannende massages. Bij de Hot Stone massage wordt de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met verwarmde basaltstenen. In combinatie met de aromatische oliën zorgt deze massage voor ontspanning. Daarnaast heeft deze massage ook een ontgiftende en afvoerende werking.

U kunt ook kiezen voor onze speciale waskaars massage. Tijdens deze klassieke massage worden uw rugzijde, schouders en nek gemasseerd en dient de gesmolten was van een speciale kaars als massageolie.

 

Over de Cleopatra Rasul

Tijdens de oriëntaalse badritueel waarbij honing centraal staat,  reinigt u uw huid op een authentieke wijze. Na het douchen, scrubt u uw lichaam met een speciale Kuusi scrub met toegevoegde honing extracten. Na het afspoelen van de scrub brengt u een gezichtsmasker aan waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Om de klei haar werking te laten doen, neemt u plaats op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom. Vervolgens spoelt u zich af, smeert u uw lichaa in met een fijne verzorgende bodycrème en uw haar met een haarserum. Na afloop kunt u onder het genot van een kopje Turkse thee nog even nagenieten in ons restaurant.

Dit ritueel resulteert in een zijdezachte huid en vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in onze Rasulruimte.

0 Winkelwagen Totaal  0,00