Waterlelie Deal

Geniet van een complete Waterlelie dag en reserveer de Waterlelie Deal. U krijgt dagentree + een hoofdgerecht naar keuze.

Geniet van een gerecht op het terras

Kiest u voor een heerlijke hamburger of maaltijdsalade als lunch? Of gaat u voor een smakelijk hoofdgerecht zoals de saté of weekspecial. Onze chefs verrassen u iedere week graag met een culinaire weekspecial dus vraag uw bediening naar het gerecht of kijk op het krijtbord. Alle gerechten waaruit u kunt kiezen worden geserveerd tussen 12.00 en 21.00 uur. Bepaal dus zelf wanneer u trek begint te krijgen en geniet tussen saunagangen door van een heerlijk gerecht op het terras of in ons sfeervolle restaurant.

Korting op een behandeling

Maak uw wellnessdag compleet en trakteer uzelf op een behandeling met korting. Wanneer u deze Deal reserveert ontvangt u ook 10% korting op een behandeling naar keuze. Bijvoorbeeld een verwarmende Hamam Deluxe van €63,95 voor €57,55. De Waterlelie Deal is geldig op alle dagen van de week, ook op feestdagen en tijdens de vakantieperiode.

Aangepaste opening i.v.m. Corona maatregelen.

Helaas hebben ook wij vanwege de Corona maatregelen ons bedrijf moeten sluiten.

Wij kijken ernaar uit u vanaf 29 april weer te begroeten! Heeft u vragen over het verplaatsen van reserveringen of geldigheid van bijvoorbeeld uw badenkaart? Kijk dan op deze pagina.

Wij wensen u allen sterkte in deze vreemde periode en hopen u binnenkort weer gezond terug te zien.

Het team van de Waterlelie.

0 Winkelwagen Totaal  0,00