Rasul Ritual Orange

  • Rasul Ritual Orange

Terug van weggeweest! Tot en met 6 mei 2018 kunt u weer genieten van deze heerlijk ontspannende Rasul. Verwen uw huid met deze speciale Rasul Ritual Orange.

Over de Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt. Net als bij de Rasul Deluxe brengt u allereerst een gezichtsmasker aan op uw gezicht waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de sinaasappel kleipakking. Deze laten we 10 minuten inwerken. Hiervoor neemt u plaat op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom.

Na deze 10 minuten spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en scrubt u uw lichaam met de Finse Kuusi scrub orange. Na het afspoelen van de scrub en het afdrogen van uw huid smeert u zich in met een fijne verzorgende bodylotion. Uw huid voelt heerlijk zacht aan.

Over de Rasul Ritual Orange

Door de warmte ontstaat een optimale geurbeleving. De sinaasappel olie wordt zowel door de huid als via de neus opgenomen en helpt de huid herstellen, vertraagd vroegtijdige huidveroudering en verlicht het gevoel van vermoeidheid en stress. De zachte samenstelling van de Rasul Ritual Orange reinigt de huid en laat haar zijdezacht en verzorgd aanvoelen. Sinaasappel wekt energie op en verlicht vermoeidheid en stress.

De fijne samenstelling van Kaoline klei maakt dat de pakking goed op de huid blijft zitten maar ook makkelijk is af te spoelen.

Finse kuusi scrub na de klei

Kuusi scrub is gemaakt van gemalen dennenhout en is geheel biologisch. Aan de Finse Kuusi scrub is sinaasappelolie toegevoegd. Scrubben met de Kuusi zorgt voor een betere doorbloeding van de huid.

0 Winkelwagen Totaal  0,00