Rasul Deluxe & Zonnebank

Nu de herfst is begonnen en het weer kouder wordt, hebben we speciaal voor u een ontspannende actie samengesteld. De Rasul Deluxe is pure weldaad voor uw huid en geniet van de warmte van de zonnebank. Extra voordeel: u behoud ook uw mooie bruine teint.

 

Over de Rasul Deluxe

De Rasul Deluxe is een gezamenlijk orientaals badritueel in de 1001-pracht-ruimte met intensief reinigende klei (rhassoul). Het vuil uit uw poriën en dode huidcellen verdwijnen en de doorbloeding verbeterd.

Tijdens dit bijzondere badritueel beginnen we met kort douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierdoor kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker aan op uw gezicht waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de klei. Deze laten we 10 minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom.

Na deze 10 minuten spoelt u zich af onder een lauwwarme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodylotion. Uw huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de Rasulruimte van Duizend- en-een-Pracht.

0 Winkelwagen Totaal  0,00