Lente Relax Arrangement

  • Lomi Lomi massage

Het is tijd voor de lente…weer lekker naar buiten!

Geniet deze lente met dit actie arrangement van de ontspannen sfeer, de natuur bloeit weer op, de vogels die fluiten, de eerste zonnestralen op uw huid en de warmte van de verschillende sauna’s. Wandel rustig door de tuin om af te koelen of neem een duik in het zwembad.

Inhoud actie arrangement: Lente Relax Arrangement

Geef u even helemaal over aan een moment van totale ontspanning tijdens de Lomi Lomi massage. Deze massage die oorspronkelijk uit Hawaï komt is een echte aanrader voor massageliefhebbers en wordt ook wel ‘the dance of massage’ genoemd: uw rug, armen, handen en benen worden met lange en vloeiende bewegingen gemasseerd.

Ontspanning onder de zonnebank of in de massagestoel

Wilt u nog even opwarmen onder de zonnebank of alvast een mooi egale bruine kleur krijgen? Dan kan met een zonnebanksessie. De warmte van de zonnebank is goed voor uw spieren. Of kunt u geen genoeg krijgen van een massage? Kies dan voor een massage door middel van de massagestoel. De keuze hiervoor kunt u bij binnenkomst bij de receptie doorgeven.

 

Lekker eten en drinken

Ook de inwendige mens is tijdens uw bezoek belangrijk, daarom hebben we een heerlijk gezond en verfrissende saunaflip voor u klaar staan. Voor het diner (vanaf 17:00 uur) heeft u keuze uit de Waterlelie dagspecial, een maaltijdsalade, de Sauna klassieker of vegetarische pasta.

Kortom, vier de lente met dit fijne relax arrangement!

0 Winkelwagen Totaal  0,00