Honing Gember Massage

Geniet tijdens de koudere herfst- en wintermaanden van deze luxueuze, verwarmende en heerlijk geurende massage. De Honing Gember massage is een ontspannend cadeautje voor uzelf. De geur van honing en gember zorgt voor een compleet gevoel van ontspanning wanneer u geniet van de klassieke massage. Tijdens de koudere maanden verwarmt deze massage optimaal door het gebruik van gesmolten was van een speciale massagekaars.

Tijdens de massage van 25 minuten worden uw rugzijde, schouders en nek gemasseerd. Bij de massage van 55 minuten worden aanvullend uw benen, voeten, armen en handen gemasseerd. U voelt de spanning en knopen verminderen en na afloop voelt u zich heerlijk ontspannen.

Pure verwennerij voor lichaam en geest…dus wacht niet langer en trakteer uzelf op een moment van ontspanning met deze bijzondere massage.

De speciale kaars

Na het aansteken verandert de kaars langzaam in een warme, geurige en hydraterende massageolie die vrijwel direct op de huid aangebracht kan worden. De was trekt langzaam in uw huid zodat er uitstekend mee gemasseerd kan worden.

De mix  van bijenwas, cocosvet en palmolie met daaraan toegevoegd honing en gember hydrateert en verzacht de huid en zorgt ervoor dat deze heerlijk ruikt en zacht en glad aanvoelt.

  • Honing is voedend voor de huid en verwarmend. Honing en bijenwas werden door de oude Egyptenaren al toegepast als ultieme bestanddelen voor luxueuze verzorging.
  • Gember is in de Ayurvedische gezondheidsleer een centraal ingrediënt: het is verwarmend en stimuleert de spijsvertering.
0 Winkelwagen Totaal  0,00