Heerlijk Herfst Arrangement

  • Tranquility Treatment
  • Stress Release Treatment
  • Rasul

Geniet dit najaar van een dag pure ontspanning en verwennerij met ons Heerlijk Herfst Arrangement. Trakteer uzelf met dit arrangement op een moment voor uzelf. Begin uw time out bij de Waterlelie met een lekker kopje koffie of thee. Geniet verder van de Rasul Deluxe, de lunch en de Tranquility Treatment of Stress Release Treatment.

 

Over de Rasul Deluxe

Beleef de eeuwenoude Rasulbehandeling. Dit is een gezamenlijk oriëntaals badritueel die uw huid reinigt en voedt. De klei in combinatie met de stoom verwijdert afvalstoffen, vuil uit uw poriën, dode huidcellen en voedt uw lichaam met goede mineralen. Na afloop voelt uw huid zijdezacht aan. De Rasul Deluxe is een weldaad voor de huid!

 

Over de Tranquility Treatment en Stress Release Treatment

Voor een extra moment van ontspanning heeft u de keuze uit 2 ontspannende massages van 25 minuten.

De Tranquility Treatment is een heerlijke gezichtsmassage waarbij uw gezicht, hals, nek en decolleté worden gemasseerd met warme basaltstenen en koude marmeren stenen. Deze masseren we ook nog even kort zonder de stenen. Als afsluiting brengen we een verzorgende oog- en dagcrème aan. Deze behandeling prikkelt uw zintuigen en heeft een ontgiftende, afvoerende en ontspannende werking.

Over de hot- en coldstones

Waarom zijn ze bijzonder en wat doen ze eigenlijk? De grijze basaltstenen, vulkanisch van oorsprong, bevatten een zeer hoog percentage aan ijzer en magnesium waardoor ze warmte of kou goed kunnen vasthouden. Een massage met deze stenen bevordert de ontspanning (stressrelease), brengt warmte-energie diep in gewrichten en spieren en draagt bij aan het zelfherstellend vermogen van het lichaam.

De Stress Release Treatment is een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van het anti-stress mineraal magnesium. Tijdens de behandeling krijgt u een voetpakking met magnesiumgel, worden uw nek en schouders gemasseerd. Als afsluiting worden uw voeten ook nog kort gemasseerd met een magnesiumolie. Deze massage is een echte anti-stress massage waarbij de opgebouwde spierspanning wordt verminderd en lichaam en geest in diepe ontspanning komen.

Over magnesium

Magnesium is erg belangrijk voor ons lichaam en is de basis voor een goede gezondheid. Echter, uit onderzoek is gebleken, dat 30 tot 50% van de mensen hier een tekort aan hebben. Magnesium ontspant de spieren, zenuwen en bloedvaten en kan een positief effect hebben op spierspanning, spierkrampen, restless legs, vermoeidheidsklachten, hoofdpijn, slaapproblemen etc.

Waterlelie cadeaukaart + zonnebanksessie cadeau!

Verras uw geliefde, familie, vrienden of collega’s met de Waterlelie cadeaukaart en geef een ontspannen uitje cadeau! Ook leuk als Sinterklaas of Kerstcadeau.

T/m 30 november 2018 ontvangt u bij een cadeaukaart van minimaal € 35,00 een zonnebanksessie t.w.v. € 9,50 cadeau.
De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de receptie of online te bestellen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00