Face Exclusive I 55 min.

  • Face Exclusive

De huid van ons gezicht is gevoelig en kwetsbaar en wordt elke dag bloot gesteld aan zonlicht, regen, wind, maar ook aan onze voeding. Om uw huid gezond en vitaal te houden is het belangrijk om de huid goed te verzorgen. Onze gezichtsbehandeling Face Exclusive is ontspannend en gericht op huidverbetering. Tijdens deze behandeling worden kostbare ampullen, speciale serums en uitgebreide maskers van het merk Thalgo gebruikt die uw huid direct een boost geven, voeden en de huid herstellen. De behandeling wordt specifiek op uw huidtype afgestemd en het resultaat is direct zichtbaar en voelbaar.

Over de Face Exclusive

Allereerst wordt uw gelaat uitgebreid gereinigd en gescrubd, waarna een sterke ampul op uw huid wordt aangebracht. Deze voedt, hydrateert, zuivert of verstevigd. Ontspan tijdens het inwerken en de heerlijke uitgebreide massage van uw gezicht, hals, nek en decolleté die daarop volgt. Indien gewenst kunnen wij ook uw wenkbrauwen epileren. Vervolgens brengen we een speciaal serum en masker aan die uw huid voorziet van sterke werkzame stoffen. Om deze hun werking te laten doen, blijft u nog even ontspannen liggen en scrubben wij ondertussen uw handen òf voeten en brengen we een heerlijke crème aan. Wij sluiten de behandeling af met het aanbrengen van nog een ampul en een fijne oog- en dagverzorging.

Het resultaat? Een direct voelbaar en zichtbare verbetering van de huid. De voedingstoffen en bouwstoffen van uw huid zijn aangevuld en de huid straalt. Perfect om tijdens de feestdagen in december extra verzorgd voor de dag te komen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00