2 voor 1 l DUO Herfst lichaamspakking

Buiten wordt het koud, fris en guur….tijd om de warmte op te zoeken.

Beleef met z’n tweeën de heerlijke geuren van de herfst lichaamspakking en geniet van de behaaglijke warmte: een ware traktatie voor lichaam en huid.

Wij adviseren u voorafgaand aan deze behandeling zelf uw huid te scrubben met scrubzout. Deze staat bij de douches.

Over de herfst pakking

Uw lichaam wordt ingesmeerd met een zachte crème pakking. Het lichaam wordt gewikkeld in folie. Vervolgens gaat u heerlijk relaxen onder een warme deken. Het opwarmen van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de doorbloeding. De pakking moet 20 tot 30 minuten intrekken.

Het doel van de pakking is om het hele lichaam een opkikker te geven: de pakking draagt bij aan het afdrijven van afvalstoffen, zorgt voor nieuwe energie en verstevigd de huid. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

U heeft de keuze uit 4 verschillende geuren:

Sinaasappel pakking

De heerlijk geurende aroma van sinaasappel brengt de gestagneerde energie (Chi) weer op gang. Sinaasappel extract werkt kalmerend en ontspannend en helpt tegen slapeloosheid en depressiviteit. Het heeft een stimulerende werking op de collageen productie in de huid.

Truffel en caviaar

De Truffle & Caviar pakking biedt intensieve verzorging en helpt het vochtgehalte op peil te houden. Het bevat mineralen, anti-oxidanten en vitamines. Deze gelpakking heeft een sensationele geur die zorgt voor een oase van pure luxe.

Groene thee

Groene Thee extract bevat een zeer hoog gehalte anti-oxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen. Het staat bekend om zijn ontgiftende en anti-radicalaire werking.
In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen: vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid.

Gember, anijs en Karwendel

De Tiroler Steenolie in deze pakking is een uniek product dat een hoog gehalte natuurlijke Zwavel bevat. Gember extract stimuleert de doorbloeding, is goed tegen reuma en werkt opwekkend. Toegevoegde Anijs werkt ontspannend, krampwerend en stemt optimistisch. Door de combinatie van deze unieke werkstoffen werkt Vital Karwendel & Ginger Gelpakking stimulerend op de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Het helpt bij spierpijn, geeft verlichting bij reuma en stimuleert een helende werking bij huidproblemen.

Voorwaarde

De actieprijs voor deze DUO-behandeling is alleen van toepassing als deze voor 2 personen wordt gereserveerd.

Waterlelie cadeaukaart + zonnebanksessie cadeau!

Verras uw geliefde, familie, vrienden of collega’s met de Waterlelie cadeaukaart en geef een ontspannen uitje cadeau! Ook leuk als Sinterklaas of Kerstcadeau.

T/m 30 november 2018 ontvangt u bij een cadeaukaart van minimaal € 35,00 een zonnebanksessie t.w.v. € 9,50 cadeau.
De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de receptie of online te bestellen.

0 Winkelwagen Totaal  0,00