Cupping

Vanaf 1 februari kunt u vijf nieuwe behandeling reserveren waarbij gebruik wordt gemaakt van cupping. De hele maand februari krijgt u €5,- kennismakingskorting op de nieuwe behandelingen.

Wat is cupping?
Cupping is een techniek waarbij cups vacuüm worden gezogen op de huid. De kracht van vacuüm kan vrij sterk zijn, het stimuleert de doorbloeding optimaal. Verklevingen en spierknopen worden naar het oppervlakte gezogen waardoor blokkades worden opgeheven. Afvalstoffen komen vrij en worden direct weggehaald. Het verstevigt de huid, verbetert de bloedsomloop, heeft een positief effect op cellulitis en gaat huidveroudering tegen.

Vijf verschillende behandelingen
U kunt kiezen uit vijv verschillende behandelingen:

 • De Face Cupping behandeling is een 25 minuten durende gezichtsbehandeling. Na de behandeling heeft je huid een ontzettende boost gekregen.
 • Face Cupping Anti-Ageing is een uitgebreide gezichtsbehandeling van 55 minuten. Fijne lijntjes vervagen en uw huid ziet er zichtbaar frisser en strakker uit.
 • Body Cupping van 25 minuten. Deze behandeling is een massage die afwisselend met de hand en met speciale cups wordt gegeven.
 • Body Cupping Intense van 55 minuten. Deze behandeling is een massage die afwisselend met de hand en met speciale cups wordt gegeven.
 • Cupping Treatment Deluxe is een behandeling van 85 minuten en een combinatie van de Body Cupping massage en een uitgebreide Face Cupping gezichtsbehandeling.

Speciale oliën
Tijdens de cupping behandelingen worden speciale oliën gebruikt. Iedere olie heeft specifieke voordelen. In overleg met de schoonheidsspecialiste of masseur wordt gekeken welke olie het beste bij u past. U kunt kiezen uit de volgende heerlijke varianten:

 • Circuflow heeft een positief effect op de doorbloeding. Het kalmeert en herstelt de huid en ruikt naar kamille, kastanje en rozemarijn.
 • Cellulite Be Gone werkt ontgiftend, vocht afdrijvend en anti-ageing. De speciale ingrediënten Buchu, korianderzaadolie en moringa zorgen voor deze positieve effecten.
 • Skin Get a Life is gemaakt van wortelzaad en neroli. Het werkt herstellend op psoriasis en eczeem en vermindert littekenweefsel.
 • Aches and Pains werkt, zoals de naam al doet vermoeden, pijnverlichtend en herstellend. Het helpt tegen zwelling en stijfheid dankzij de ingrediënten katafray, litsea, arnica, gifsumak en zilverkaars.
 • Stress No More helpt bij nervositeit, spanning, depressie, vermoeidheid en emotionele verstoringen. De ingrediënten geranium, patchouli, limoen, caanga, jasmijn en kamille stimuleren het Serotonine Hormoon, dat een gelukkig gevoel geeft. De olie helpt bij emotionele verstoringen, vermoeidheid en uitputting.
 • Bye Bye Belly Blues geurt heerlijk naar lavendel, eucalyptus en sinaasappel en helpt bij verstoorde systemen in de buikstreek. Deze olie verbetert de spijsvertering en helpt bij de opname van voedingsstoffen en het verwijderen van afvalstoffen.
0 Winkelwagen Totaal  0,00