Cleopatra Rasul Deluxe

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een authentieke manier uw huid reinigt. We beginnen met douchen en het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub met daaraan toegevoegd honing extracten. Door eerst te scrubben komen dode huidcellen en droge velletjes los van het lichaam, hierna kan de Rasul klei beter inwerken. Na dit af te spoelen brengt u een gezichtsmasker met Royal Jelly aan, waarna u zich vervolgens van top tot teen insmeert met de met honing verrijkte klei. Deze laten we een aantal minuten inwerken. Hiervoor kunt u plaatsnemen op de verwarmde banken in de bijzonder sfeervolle Rasul ruimte en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom met een oosterse muzikale begeleiding op de achtergrond.

Na deze inwerktijd spoelt u zich af onder een warme douche en smeert u zich in met een fijne verzorgende bodycrème. Tevens wordt u een Argan met Shea Butter haarserum aangeboden om in het haar aan te brengen. Uw huid en haar voelen heerlijk zacht en verzorgd aan. Als afsluiter krijgt u een heerlijk kopje Turkse thee in het restaurant.

Dit ritueel vindt onder begeleiding en met meerdere personen plaats in de sfeervolle Rasulruimte van Duizend-en-een-Pracht.

0 Winkelwagen Totaal  0,00