Chocolade Rasul

Chocolade maakt niet alleen gelukkig, maar is ook nog eens goed voor uw huid. Verwen uw huid met deze speciale Chocolade Rasul.

Over de Rasul

De Rasul is een oriëntaals badritueel waarbij u op een bijzondere manier uw huid reinigt. We beginnen de behandeling met het scrubben van het lichaam met een speciale Kuusi scrub, deze Kuusi scrub is gemaakt van zeer fijn gemalen dennennaalden waaraan een heerlijke etherische olie is toegevoegd. Door de fijne structuur van de scrub komen alle dode huidcellen en droogte velletjes los van het lichaam.

Na het afspoelen van de scrub brengt u zelf een gezichtsmasker aan en smeert u zichzelf van top tot teen in met speciale chocolade klei. Deze heerlijke klei laten we 10 minuten inwerken. Hiervoor kunt plaatsnemen op de verwarmde banken van de Rasulruimte en kunt u genieten van de aangename warmte van de stoom. Na het afspoelen smeert u zich in met een zijde zachte bodylotion. Uw huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan.

De Rasul vindt plaats in de sfeervolle Rasulruimte in onze Duizend-en-een-Pracht wereld en vindt onder begeleiding met meerdere personen plaats.

Wat doet chocolade voor uw huid?

De hoge concentratie aan mineralen, voornamelijk magnesium, is essentieel om de spierspanning in het lichaam te behouden. De polyfenolen en vitamine A van cacao hebben eigenschappen welke het verouderingsproces tegen gaan. Bovendien geeft het zelf verwarmende effect een ontspannend gevoel en bevordert het de transpiratie wat helpt gifstoffen te verwijderen. Daarnaast stimuleert het ook de actieve ingrediënten van de Chocolade Rasulklei.

0 Winkelwagen Totaal  0,00