10-badenkaart actie

Bent u een echte saunaliefhebber en gaat u regelmatig naar de Waterlelie? Profiteer dan nu van onze 10-badenkaart actie.

Tot en met 30 juni 2019 betaalt u slechts € 199,00 in plaats van € 242,00 voor uw 10-badenkaart en ontvangt u ook nog eens 2x avondentree t.w.v. €44,- 

Als badenkaarthouder profiteert u van nog meer voordeel, want u krijgt 15% korting op een massage of beautybehandeling.

De badenkaart is verkrijgbaar bij de receptie en gemakkelijk en snel online aan te schaffen via onze webshop.

Ook leuk om cadeau te geven!

Kent u iemand die graag naar de Waterlelie gaat? De 10-badenkaart is ook leuk om cadeau te geven.

Voorwaarden 10-badenkaart

  • De badenkaart is 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop en geldt op alle dagen van de week. Heeft u nog een geldige badenkaart, dan wordt het nieuwe aantal bezoeken toegevoegd aan het restant van uw lopende badenkaart en deze zijn te gebruiken tot een jaar na aankoop van de nieuwe badenkaart.
  • Met deze badenkaart kunt u de Waterlelie 10 keer bezoeken gedurende een jaar.
  • De badenkaart is persoonsgebonden.
  • De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.
  • De badenkaart geeft recht op 15% korting op  massages en beautybehandelingen.
  • Is niet in te wisselen tegen contanten en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
10-badenkaart actie: nu €199 i.p.v. €242 + 2x avondentree cadeau

Profiteer t/m 30 juni 2019 van onze Badenkaart actie en ontvang 2x extra avondentree cadeau t.w.v. €44,-. De badenkaart is 1 jaar geldig op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen waarop de meeste acties zijn uitgesloten. Als badenkaarthouder heeft u daarnaast nog meer voordeel: u krijgt 15% korting op een behandeling!

Dus 12x genieten bij de Waterlelie én korting: u betaalt slechts €16,58 per bezoek i.p.v. €32,00. De Badenkaart is verkrijgbaar bij onze receptie en gemakkelijk en snel te bestellen via onze webshop.

0 Winkelwagen Totaal  0,00