25 Graden Actie | Entree slechts €13,75 p.p.

De hele zomer maken wij een saunabezoek op warmere dagen wel heel aantrekkelijk!

  • Kijkt u op onze website en geeft de temperatuur verwachting op dat moment voor vandaag, morgen of overmorgen 25°C of hoger aan, dan kunt u uw sauna-entree reserveren voor €13,75 per persoon.
  • De aanbieding geldt voor Blok 1: ochtend/middag entree van 10.00 uur tot 15.30 uur of Blok 2: namiddag/avond entree van 16.15 uur tot sluitingstijd.
  • Geeft de thermometer 25°C  of hoger aan? Reserveer dan direct uw saunabezoek. Klik om te reserveren op de reserveerlink in onderstaand schema onder de warme dag.

NB. Uitsluitend na online reservering, de temperatuur op de Waterlelie website is bepalend.

U kunt nog steeds veilig bij ons komen ontspannen

De nieuwe maatregelen zorgen voor nieuwe uitdagingen. Maar wij gaan deze graag aan verzorgen een veilige en ontspannen dag voor u.
Momenteel houdt dit in dat wij alleen Blok 1 en Blok 2 aanbieden zodat u nóg meer ruimte heeft en we u de vertrouwde kwaliteit kunnen bieden. Blok 3 is daarom niet beschikbaar zolang de tijdelijke maatregelen gelden.
Daarnaast creëren wij meer horecaruimte zodat u nog steeds van uw hapje en drankje kunt genieten. De bar sluit om 21.45 uur en de openingstijden voor het weekend zijn gelijkgetrokken met de rest van de dagen. I.v.m. de aangepaste sluitingstijd checkt u uiterlijk om 22.15 uur uit.

Kom genieten van alle gastvrijheid die u van ons gewend bent.
Wij kijken uit naar uw bezoek mits u gezond bent zonder Covid-19 gerelateerde klachten.

Het team van de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00