2 voor 1 – DUO lichaamspakking

  • Actie Kaneel Gelpakking
  • Duo Body Treatment Arrangement: Sinaasappel gelpakking

Beleef met z’n tweeën de heerlijke geuren van deze lichaamspakking en geniet van de behaaglijke warmte: een ware traktatie voor lichaam en huid.

Wij adviseren u voorafgaand aan deze behandeling zelf uw huid te scrubben met scrubzout. U kunt scrubzout vinden bij de douches.

Over de DUO lichaamspakking

U komt te liggen op een verwarmde tafel, daar wordt een zachte pakking aangebracht op uw lichaam en u wordt gewikkeld in folie. Vervolgens kunt u heerlijk ontspannen, ingepakt onder een warme deken. Het opwarmen van het lichaam versterkt de werking van de pakking en het bevordert de doorbloeding. De pakking moet 20 tot 30 minuten intrekken.

Geef je lichaam een opkikker

Terwijl de pakking inwerkt heeft u de keuze uit een korte hoofdhuidmassage of voetmassage. Het doel van de pakking is om het hele lichaam een opkikker te geven: de pakking draagt bij aan het afdrijven van afvalstoffen, zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Bovendien worden er mineralen aan de huid toegevoegd. Na een lichaamspakking voelt u zich als herboren en voelt de huid zijdezacht aan.

U wordt op de dag zelf verrast met een geurtoon. U heeft keuze uit de geurtonen fris & bloemig en kruidig & ontgiftend.

Indien u zwanger bent vragen wij u om dit aan te geven bij de behandelaar in verband met het gebruik van bepaalde geurtonen.

 

*Voorwaarde
De actieprijs voor deze DUO-behandeling is alleen van toepassing als deze voor 2 personen wordt gereserveerd.

Geachte gast,

Naar aanleiding van de laatste berichten ziet het er naar uit dat we met de wellnessresorts niet in de 2e fase van de heropening vallen. We zijn vooralsnog gesloten t/m 8 juni 2021.

Om administratieve verwarring en teleurstelling te voorkomen kunt u pas weer reserveren zodra er een officieel bericht is over de heropening van fase 3. Wanneer het zover is zullen wij dit hier communiceren.
Wij hopen u snel weer te mogen ontvangen!

Heeft u vragen of opmerkingen? Dan kunt u ons blijven mailen via info@waterlelie.nl

Team Wellnessresort de Waterlelie

0 Winkelwagen Totaal  0,00