10-badenkaart + 2 extra baden

Bent u een echte saunaliefhebber en gaat u regelmatig naar de Waterlelie? Profiteer dan van onze 10-badenkaart actie. Tot en met 5 januari 2020 betaalt u slechts € 199,00 in plaats van € 242,00 voor uw 10-badenkaart en ontvangt u ook nog eens 2x gratis entree t.w.v. €59,50 cadeau! U ontvangt bij aanschaf een entreevoucher voor Wellnessresort de Waterlelie en een entreevoucher voor de sfeervolle en vernieuwde SPA van Hotel Spoorzicht & SPA cadeau. U betaalt met deze actie maar €16,58 per bezoek. Als badenkaarthouder profiteert u van nog meer voordeel, want u krijgt 15% korting op een massage of beautybehandeling. De badenkaart is verkrijgbaar bij de receptie en gemakkelijk en snel online aan te schaffen via onze webshop.

Voorwaarden 10-badenkaart

  • De badenkaart is 1 jaar geldig vanaf het moment van aankoop en geldt op alle dagen van de week, ook tijdens feestdagen en de kerstvakantie. Heeft u nog een geldige badenkaart, dan wordt het nieuwe aantal bezoeken toegevoegd aan het restant van uw lopende badenkaart en deze zijn te gebruiken tot een jaar na aankoop van de nieuwe badenkaart.
  • Met deze badenkaart kunt u de Waterlelie 10 keer bezoeken gedurende een jaar.
  • De badenkaart is persoonsgebonden.
  • De badenkaart is een digitale kaart in ons kassasysteem. U ontvangt een bevestiging van de aankoop per e-mail en ontvangt geen fysieke kaart per e-mail of post.
  • De badenkaart geeft recht op 15% korting op  massages en beauty behandelingen.
  • Is niet in te wisselen tegen contanten en is niet geldig in combinatie met andere acties en/of aanbiedingen.
0 Winkelwagen Totaal  0,00