Lichaamspakking

  • Actie Kaneel Gelpakking
  • DUO Body Treatment Arrangement: Kaneel Gelpakking
  • DUO Body Treatment Arrangement: Gentle Green Tea

Bij deze lichaamspakking voorzien we het hele lichaam van een heerlijke verwarmde pakkingscrème. Deze wordt met lange, ontspannende strijkingen aangebracht op de huid. Hierna wordt u in een speciale pakkingsfolie ingepakt en krijgt u een dekbed over. De warmte van het dekbed bevordert het inwerken van de pakking. Tijdens het inwerken van de pakking kunt u ontspannen door middel van een korte voetmassage, een hoofdhuidmassage of een korte gezichtsbehandeling. Na afloop voelt uw huid heerlijk zacht aan en kunt u in ons restaurant onder het genot van een kopje thee nog even nagenieten. U heeft de keuze uit onderstaande pakkingen:

Gentle Green Tea pakking

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte van antioxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die onder andere verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid. De Gentle Green Tea pakking werkt sterk ontgiftend, vertraagt vroegtijdige huidveroudering en geeft rust en ontspanning aan het lichaam.

 

Kaneel en Paardenkastanje pakking

De heerlijke geur van kaneel voert bij deze pakking de boventoon waardoor deze zeer geschikt is voor de koude dagen in het jaar. Kaneel werkt verwarmend en verhoogt de energie en vitaliteit. Paardenkastanje werkt vaatvernauwend, samentrekkend en ontstekingsremmend.

 

Wij raden deze behandeling af tijdens de zwangerschap.

0 Winkelwagen Totaal  0,00