Winter Glow Arrangement

  • Winter Glow Arrangement
  • Hot Stone massage
  • Zonnebank
  • Stress Release Treatment

Kom deze winter heerlijk tot rust met ons Winter Glow Arrangement. Laten we met dit speciale winter arrangement het voorbeeld van de natuur volgen en onze rust nemen.

Kom tijdens de koude winterdagen lekker tot rust en opwarmen in de verschillende sauna’s, geniet van de diverse opgietingen, behandelingen en een heerlijk hapje en drankje. Na deze geheel verzorgde wellnessdag kunt u er weer even tegenaan!

Uw saunabezoek beginnen we met een opwarmertje: een warm drankje met appelgebak. Gedurende uw bezoek kunt u verder genieten van een lunch, een ontspannende massage van 25 minuten en gebruik maken van onze zonnebank of massagestoel.

Lunch

Ook de inwendige mens is tijdens uw bezoek belangrijk. De lunch bestaat uit een soepje en een luxe broodje van onze menukaart. Uiteraard is de keuze aan u.

 

Hot Stone massage of Stress Release Treatment van 25 minuten

U heeft de keuze uit 2 van onze ontspannende massages. Bij de Hot Stone massage wordt de achterzijde van uw lichaam gemasseerd met verwarmde basaltstenen. In combinatie met de aromatische oliën zorgt deze massage voor ontspanning. Daarnaast heeft deze massage ook een ontgiftende en afvoerende werking.

Laat de stress van u afglijden met onze Stress Release Treatment. Dit is een unieke combinatie van het gebruik van het anti-stress mineraal magnesium en de klassieke massage waarbij uw nek, schouders en rug worden gemasseerd. Als afsluiting worden ook uw voeten nog even kort gemasseerd.

 

Ontspanning onder de zonnebank of in de massagestoel

Wilt u nog even opwarmen onder de zonnebank of een mooi egale bruine kleur krijgen? Dat kan met een zonnebanksessie. De warmte van de zonnebank is ook goed voor uw spieren. Of kunt u geen genoeg krijgen van een massage? Dan kunt u ook voor een massage door middel van de massagestoel kiezen. De keuze hiervoor kunt u bij binnenkomst bij de receptie doorgeven.

0 Winkelwagen Totaal  0,00