Home Acties Gentle Green Tea Gelpakking l 40 min.

Gentle Green Tea Gelpakking l 40 min.

  • DUO Body Treatment Arrangement: Gentle Green Tea

De gelpakking op een verwarmde behandeltafel met groene thee in de hoofdrol staat bekend om zijn ontgiftende werking en helpt huidveroudering tegen te gaan. De Gentle Green Tea Gelpakking brengt rust, ontspanning en verlicht stress.

 

De pakking

U neemt plaats op een verwarmde behandeltafel waarna eerst de achterzijde van uw lichaam wordt voorzien van de heerlijk geurende pakking. Vervolgens wordt de pakking op de voorzijde van uw lichaam aangebracht en ingepakt met folie en krijgt u een dekbed over. De warmte bevordert de werking van de pakking.

Tijdens het inwerken van de pakking kunt u circa 10 minuten genieten van een hoofdhuidmassage, voetenmassage of korte reinigende gezichtsbehandeling. Na afloop voelt u huid heerlijk aan en kunt u in ons restaurant nog even nagenieten onder het genot van een kopje thee.

Over de werking

Groene thee extract bevat een zeer hoog gehalte anti-oxidanten die de huid beschermen. In onze cellen en dus ook in onze huid vindt een voortdurend verbrandingsproces plaats. Dit zorgt voor energie, maar vormt ook afvalstoffen die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van onze huid.  Deze pakking draagt bij aan het ontgiften van de huid en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.

 

Let op: wij raden deze behandeling af bij zwangerschap.

0 Winkelwagen Totaal  0,00